Stroj na temperování čokoládyFBM
Maestria 60kg
Stroj na temperování čokolády
FBM
Maestria 60kg
EXW pevná cena bez DPH
18 000 €
Rok výroby
2025
Stav
Použitý
Umístění
Schaafheim 

Zobrazit fotky
Zobrazit mapu
Údaje o stroji
- Popis stroje:
- Stroj na temperování čokolády
- Výrobce:
- FBM
- Model:
- Maestria 60kg
- Rok výroby:
- 2025
- Stav:
- jako nový (použitý)
- Funkčnost:
- plně funkční
- Provozní hodiny:
- 220 h
Cena a lokalita
EXW pevná cena bez DPH
18 000 €
- Umístění:
- Schaafheim, Německo

Volejte
Podrobnosti nabídky
- ID výpisu:
- A19858250
- Naposled aktualizováno:
- 28.08.2025
Popis
Informace o stroji:
Rok výroby: 02/2025
Kapacita: 60 kg
Hmotnost stroje: 360 kg
Výkon při výrobě temperované čokolády: 130 kg/h
Připojení: zástrčka 16A CEE
Rozměry: šířka 900 mm, hloubka 920 mm, výška 1550 mm
Tsdpfxow Ta Imj Ag Ijd
Popis:
Temperovací a polévací stroj model MAESTRIA60 je určen pro temperování a polévání všech druhů čokolády. Díky kompaktním rozměrům je vytápěcí a polévací stroj MAESTRIA60 obzvláště vhodný pro všestranné použití v omezených prostorách.
Nepřetržité temperování prostřednictvím šneku a chladicí jednotky zajišťuje, že čokoláda je kdykoliv připravena k použití při správné teplotě.
Stroj je vybaven vyhřívaným dávkovacím zařízením, které je ovládáno pneumatickým třícestným ventilem, což umožňuje přesné dávkování tabulek, pralinek či jiných výrobků přímo do forem.
Díky vybavení stroje vhodným polévacím nástavcem lze potahovat všechny cukrářské výrobky (částečně nebo kompletně).
Inzerát byl přeložen automaticky a mohou se vyskytnout chyby překladů.
Rok výroby: 02/2025
Kapacita: 60 kg
Hmotnost stroje: 360 kg
Výkon při výrobě temperované čokolády: 130 kg/h
Připojení: zástrčka 16A CEE
Rozměry: šířka 900 mm, hloubka 920 mm, výška 1550 mm
Tsdpfxow Ta Imj Ag Ijd
Popis:
Temperovací a polévací stroj model MAESTRIA60 je určen pro temperování a polévání všech druhů čokolády. Díky kompaktním rozměrům je vytápěcí a polévací stroj MAESTRIA60 obzvláště vhodný pro všestranné použití v omezených prostorách.
Nepřetržité temperování prostřednictvím šneku a chladicí jednotky zajišťuje, že čokoláda je kdykoliv připravena k použití při správné teplotě.
Stroj je vybaven vyhřívaným dávkovacím zařízením, které je ovládáno pneumatickým třícestným ventilem, což umožňuje přesné dávkování tabulek, pralinek či jiných výrobků přímo do forem.
Díky vybavení stroje vhodným polévacím nástavcem lze potahovat všechny cukrářské výrobky (částečně nebo kompletně).
Inzerát byl přeložen automaticky a mohou se vyskytnout chyby překladů.
Poskytovatel
Poznámka: Zaregistrujte se zdarma nebo se přihlaste, abyste získali všechny informace.
Registrován(a) od: 2025
Odeslat požadavek
Telefon & Fax
+49 6073 ... inzeráty
Váš inzerát byl úspěšně smazán
Došlo k chybě
















