Stroj na temperování čokoládyFBM
        Maestria 60kg    
 Stroj na temperování čokolády
FBM
        Maestria 60kg    
                                                    EXW pevná cena bez DPH                                            
                                            18 000 €                                    
                Rok výroby            
                2025            
            Stav        
            Použitý                    
            Umístění        
                                                Schaafheim                                            

 Zobrazit fotky            
 Zobrazit mapu            
Údaje o stroji
- Popis stroje:
- Stroj na temperování čokolády
- Výrobce:
- FBM
- Model:
- Maestria 60kg
- Rok výroby:
- 2025
- Stav:
- jako nový (použitý)
- Funkčnost:
- plně funkční
- Provozní hodiny:
- 220 h
Cena a lokalita
                            EXW pevná cena bez DPH                    
                            18 000 €                    
- Umístění:
-             Schaafheim, Německo                 
 Volejte            
Podrobnosti nabídky
- ID výpisu:
- A19858250
- Naposled aktualizováno:
- 28.08.2025
Popis
        Informace o stroji: 
Rok výroby: 02/2025
Kapacita: 60 kg
Rcjdpfx Agjw Ta Ims Deh
Hmotnost stroje: 360 kg
Výkon při výrobě temperované čokolády: 130 kg/h
Připojení: zástrčka 16A CEE
Rozměry: šířka 900 mm, hloubka 920 mm, výška 1550 mm
Popis:
Temperovací a polévací stroj model MAESTRIA60 je určen pro temperování a polévání všech druhů čokolády. Díky kompaktním rozměrům je vytápěcí a polévací stroj MAESTRIA60 obzvláště vhodný pro všestranné použití v omezených prostorách.
Nepřetržité temperování prostřednictvím šneku a chladicí jednotky zajišťuje, že čokoláda je kdykoliv připravena k použití při správné teplotě.
Stroj je vybaven vyhřívaným dávkovacím zařízením, které je ovládáno pneumatickým třícestným ventilem, což umožňuje přesné dávkování tabulek, pralinek či jiných výrobků přímo do forem.
Díky vybavení stroje vhodným polévacím nástavcem lze potahovat všechny cukrářské výrobky (částečně nebo kompletně).
Inzerát byl přeložen automaticky a mohou se vyskytnout chyby překladů.
Rok výroby: 02/2025
Kapacita: 60 kg
Rcjdpfx Agjw Ta Ims Deh
Hmotnost stroje: 360 kg
Výkon při výrobě temperované čokolády: 130 kg/h
Připojení: zástrčka 16A CEE
Rozměry: šířka 900 mm, hloubka 920 mm, výška 1550 mm
Popis:
Temperovací a polévací stroj model MAESTRIA60 je určen pro temperování a polévání všech druhů čokolády. Díky kompaktním rozměrům je vytápěcí a polévací stroj MAESTRIA60 obzvláště vhodný pro všestranné použití v omezených prostorách.
Nepřetržité temperování prostřednictvím šneku a chladicí jednotky zajišťuje, že čokoláda je kdykoliv připravena k použití při správné teplotě.
Stroj je vybaven vyhřívaným dávkovacím zařízením, které je ovládáno pneumatickým třícestným ventilem, což umožňuje přesné dávkování tabulek, pralinek či jiných výrobků přímo do forem.
Díky vybavení stroje vhodným polévacím nástavcem lze potahovat všechny cukrářské výrobky (částečně nebo kompletně).
Inzerát byl přeložen automaticky a mohou se vyskytnout chyby překladů.
Poskytovatel
            Poznámka:        Zaregistrujte se zdarma nebo se přihlaste, abyste získali všechny informace.    
Registrován(a) od: 2025
Odeslat požadavek
Telefon & Fax
                            +49 6073 ... inzeráty                
            Váš inzerát byl úspěšně smazán            
            Došlo k chybě            
















