Czech
German German German English English French French Spanish Spanish Italian Polish Russian Belarusian Dutch Ukrainian Estonian Turkish English English English Czech Danish Finnish Swedish Norwegian Bokmål Maltese Luxembourgish Greek Lithuanian Latvian Kazakh Icelandic Portuguese Portuguese Spanish Spanish Hungarian Slovak Romanian Romanian Slovenian Serbian Serbian Albanian Croatian Bulgarian Macedonian Bosnian Hebrew Arabic Hindi English Indonesian Korean Japanese Thai Malay Vietnamese Chinese Chinese Persian Bengali Pashto Urdu

Cukrářská výroba koupit použité

Rozpoznané místo: Ashburn (US) (Změna)
Čokoládová konvice v dobrém stavu, potřebuje pouze nový motor, velký výfuk dole. 150 kg objem 380Volt Brp0s0bc další
Stroj na automatickou extruzi cookie ENIGMA TUNNY S se používá k výrobě souborů cookie z různých druhů koláčů. Velkou výhodou tohoto zařízení je možnost mačkání dortů s různými druhy doplňků: ořechy, čokoládové kousky, dýně, slunečnice atd. Model TUNNY S je přizpůsoben tak, aby automaticky lisoval cookies na plechy bez zásahu obsluhy. Distribuce sušenek na pekáčích je regulována na elektronickém ovládacím panelu, kde byla brána v úvahu velikost a růst sušenek. Cyklické použití pístového systému ... další
Kompletní výrobní linka na výrobu jemných čokoládových talířů v absolutním top stavu. Mnoho speciálních stanic, linka je velmi čistá a jako noví známí výrobci komponent, Alice, Werner & Pfleiderer, Solich, W&D Capacity 3to. za směnu Přibližně. 10 gramů na čokoládovou pralinku Asi 300 000 čokolád za směnu. Kompletní dokumentace, plány údržby, plány rozvaděčů jsou k dispozici bez mezer. Celá linka je doručena, rozebrána a zdarma k načtení z webu Brémy. Podívejte se na fotografie. Prohlídky... další
vkladač krému; nanášené množství: 30 - 300 ml; násypka - ca. 30 l; tryska - Ø 22 mm; Dwrnly další
Trvalý provzdušňovač Tanis Food Tec Model: RP400 Twin Serial: 103040 2000, Nerezový rám, provzdušňovač s dvojitou hlavou, variabilní rychlost, časovače, topení / chlazení, s chladičem vody DTE namontovaným na stejném mobilním rámu, 22Kw, 3Ph Bivult8oce další
9řadá fréza na koblihy - Canol Kapacita asi 2200 ks / h. Prod. Rok 2008. Šířka vany 1000 mm. Plynový fritéza. Má dva hořáky, navíc u vstupu do fritézy. Dvě otočné stanice koblih, ovládání hladiny oleje, automatické doplňování oleje. Stroj v dobrém stavu. Nzmr9 další
Dávkovací jednotka Comas 6 číslic Plnící objem 6 x až 15 cm³ plnicí výška cca. 90 x 90 mm viz foto rotace pomocí servopohonů byla použita pro výrobu malých koláčů velmi spolehlivý a výkonný systém Prodej jednotlivých sestav je možný také Můžeme vám také nabídnout tento závod připraven k provozu. Jsou možné změny v objemu náplně a rozteče náplně. Bg0c9lajex další
Berlin, Německo Německo
umístění dealerství
6731 km
2014
připravený k provozu (použité)
Pro rozmetání na dopravním pásu, včetně kontejneru. Dwiqna další
Raab, Rakousko Rakousko
umístění dealerství
6965 km
2019
nové
Robotec 8L BISCUITS, CHOCOLATES, ICE CREAM, PASTRY, GASTRONOMY, RESTAURACE, ZPRACOVÁNÍ POTRAVIN, PŘIPRAVENOSTI, MLÉČNÉ VÝROBKY, DROBNOSTI VÝROBA A FARMY. Perfektní, rovnoměrné, extrémně rychlé a jemné vaření díky topnému systému APS. (Advanced Power Steam) zachovává výživové vlastnosti potravin. Procesy velmi rychlé koncentrace produktu, které mohou být provedeny během několika minut a ve srovnání s jinými procesy, mohou být provedeny během několika minut. konvenční systémy jsou mnohem časově ús... další
3x 20l misky s: 1x hák, 1x bič 2x 40l misky s: 1x hák, 2x šlehač, 1x bič variabilní rychlost; výkon: 1,1 kW Nu8ud další
Model temperované čokolády: DMW-250 250 kg za hodinu, generální oprava Wolfem v roce 2014, motor 1,5 kW, 3 hodiny Cbhptpz3 další
Vícezónový temperovací stroj Turbo se používá k temperování v tenké vrstvě glazury, čokolády, krémů díky tvorbě stabilních β-krystalů kakaového másla. Stroj má schopnost zpracovávat masy s pevnými vměstky. Stroje mají 3 nebo 4 zóny tepelných účinků na produkt, který se provádí oddělením topných a chladicích okruhů. Při vstupu a výstupu každé zóny se teplota měří a opravuje. VLASTNOSTI: Vícezónový temperovací systém zajišťuje účinnou výměnu tepla a tvorbu stabilních β-krystalů kakaového másla. Mě... další
Berlin, Německo Německo
umístění dealerství
6731 km
připravený k provozu (použité)
Rozměry balení: 5-29x12-19mm, výstup: 0-1300 cyklů / min, max. průměr role: 350 mm, vnitřní / vnější obal šířka role: 25-70 / 60-120 mm, průměr pouzdra: 60-70 mm, délka řezu: 44-98 mm, výška podávání: 1520 mm, přepravní výška: 500-700 mm. Giwd3tr další
250 kg za hodinu, generální oprava Wolfem v roce 2013, přichází s úplně novým motorem, 3 hodiny 2rtvua další
Kreuter čokoládový temperer Model: TMK100 Sériové číslo: 7906/91 Renovovaný WolfDE v roce 2013, čokoládový temperer 100 kg, nastavitelné tempomaty, agitace se škrabkou, se všemi manuály, 3h Big89rswpf další
Chocoma Chocolate temperer Model: 2T 130 vodou chlazený temperovací stroj, 130 kg, s míchadlem a seškrabáním, spodní výtlak 1,5 " Big888qlhd další
Gulf 150 kg nerezová pánev, 0,75 kW, 3 hodiny E89izvf další
Misterton, Spojené království Spojené království
5811 km
Dobrý stav (použité)
Gulf Coating pan 150kg nerezový potahovací buben, 0,75Kw, 3Ph Bh89ieeczc další
DN10 4ES, Spojené království Spojené království
umístění dealerství
5811 km
2006
používá
Nerezová řezačka potravin NNP s posuvnou a rotační hlavou, řezaná do hlavy produktu o průměru 290 mm, se může otáčet na otočném stole a pohybovat se tam a zpět 5 lineárními řezacími kotouči Sy3n0ypl7 další
DN10 4ES, Spojené království Spojené království
umístění dealerství
5811 km
používá
Řezačka dortů Bell Perkins Model: QS Sériové číslo: 120 Řezačka na kráječe dortů se třemi nastaveními řezání a je dodávána s více noži. Bztbgcyi další
DN10 4ES, Spojené království Spojené království
umístění dealerství
5811 km
2002
používá
Balpe SAS model: 9PL / 20 serial: 88 Stainless, 9 elektricky vyhřívaná úhlová deska s průměrem 200 mm, nastavitelná teplota. Sy7pg3fpn další
DN10 4ES, Spojené království Spojené království
umístění dealerství
5811 km
2011
používá
Míchačka čokolády Yorkshire Process Plant Heavy Duty Chocolate: 2014/11 Nerezový plášťový mixér pro vysoké zatížení, bezpečný pracovní tlak 2 bar, hydraulický zkušební tlak 3 bar, maximální teplota 150 ° C. Szbjm8ieh další
DN10 4ES, Spojené království Spojené království
umístění dealerství
5811 km
používá
čokoládový enzerer z nerezového pletiva 881204, rozměry pásu 1400 mm x 400 mm, nastavitelná digitální regulace teploty, variabilní rychlost, recirkulační nádrž a dmychadlo pro chlazení. 9woq3facf další
Model Mondomix: A-05 Laboratorní mixér Mondomix A05, přichází s nerezovou násypkou a pumpou namontovanou na mobilním rámu Bewe0dugro další
Model Mondomix: A-05 Laboratorní mixér Mondomix A05, přichází s nerezovou násypkou a pumpou namontovanou na mobilním rámu Bewez0da7n další
Nielsen Chocolate enrober Sériové číslo: 960713 Nerezový enrober s nerezovým drátěným pletivovým pásem, rozměry pásu 1400 mm x 400 mm, variabilní rychlost, vyhřívání nádrže, top top, recirkulační nádrž s čerpadlem, dmychadlo, pojízdný rám, motor 3Ph, 4Kw Bewee8qxdh další
Krémový stroj Bakon Model: Top Cream 530 Sériové číslo: 753K12051 2012, míchací zařízení s proměnlivou rychlostí distribuuje studený vzduch do krému, během procesu šlehání se vzduch ochladí na 2'c a je vháněn do nádoby skrz perforované dno, ideální pro krém, zeleninová smetana, pěna, bavarois nebo kombinace s čerstvým ovocem, kousky čokolády atd Clqus0n další
Sturton by Stow, Spojené království Spojené království
5825 km
2009
vynikající (použité)
2009, nerezový šnekový dopravník na nerezovém rámu, délka šroubu 600 mm, průměr šroubu 110 mm, výška výboje 500 mm Ndlzf další


PRODAT OKAMžITě

u světového lídra na trhu od 0,99 EUR za reklamu.
Zjistit více


Telefon: +44 (0) 20 806 810 84
nebo prodat okamžitě

Machineseeker.cz je oficiálním sponzorem:
Flag gb
+44 (0) 20 331 800 72
Flag de
+49 (0) 201 857 86 10
Flag nl
+49 (0) 201 857 86 180
Flag pl
+48 (0) 223 076 958
Flag it
+49 (0) 201 857 86 152
Flag es
+34 (0) 911 433 456
Flag fr
+49 (0) 201 857 86 153
Flag us
+44 (0) 20 331 800 72